FARGESPRÅK

Det er viktig at din skjerm er kalibrert sånn at den snakker samme språk som andre skjermer.

F.eks. Hvis jeg sier at bagrunnen på mitt portrettbilde er røtt... så kan det være allt fra lyserøtt til mørkerøtt med ulike nyanser fra orange til violett. Det er avhengige hva du tenker som røtt.

Hvis du snakker ett fargespråk som refererer til noe håndfast (en fargeprofil) så kan vi i steden si... Cocacola-rød bakgrunn. Da  skjønner vi vilken rød det er snakk om.

EIZO selvkalibrerende skjermer

Vi selger Eizo skjermer som selvkalibrerer seg, dette er en god måte å være sikker på at skjermen altid er på topp.

Vi anbefaler sterkt å bruke en bra skjerm som kan vise Adobe RGB farger, da dette gjør at du oppnår høysete kvalitet på bilder og print.

Import av Lundeby instillinger

-KALIBRERINGSHJELP HJELP