Forskjellen mellom Touch single og Touch block, er i hovedsak tykkelsen på selve platen.

"Singelplaten" er 16 mm tykk og "blockplaten" er 30 mm tykk.

Valget av kantfarger er også begrenset på "Block" samt antall standardstørrelser.

Imidlertid, akkurat som på "Single", kan "Blokk/block" bestilles i tilpassede størrelser.

Noen av de mindre variantene av "Blokk" kan også bestilles med print på begge sider.