For å logge inn på den nye nettsiden skal du bruke din epost som er registrert hos oss, ikke kundenummer som tidligere.
Hvis du har et passord som kun inneholder 1-4 tegn, må du legge til "123" på slutten av passordet.
Du kan også be om gjenoppretting av passord og velge et nytt.

Klikk på symbolen øverst til høyre på skjærmen....

-------------

OBS!
Klkker du på denne kommer du till supportsiden hvor du også kan opprette passord for å lese support artikler.
Dette er alltså ikke her du administerer passord til hjemmesiden