Läs artikeln på svenska....

Ja det går fint!
Testprint bestiller du under "Photo print".

Vi anbefaler at du først velger blant de mest populære papirtypene.

-Premium lustre

Vårt vanligste papir både med og uten laminat. Du bør bestille Premium-lustre av begge typer (ulaminert og laminert)

- Premium Akvarell

Dette er et kunstpapir og fås i flere varianter, men vi anbefaler at du velger "Cotton smooth bright" for portretter.

-Standard lustre

Et litt enklere og billigere papir for mindre størrelser (opptil 30x40)

Brukes blant annet til fotoserier i seriealbum etc...

Testprint på denne måten kan du kjøpe mrd 25% demorabatt. Du bør også skrive i kommentarfeltet når du sjekker ut av handlekurven, at det er testprint, slik at ordrebehandleren forstår at du skal påføres rabatt.

"Kalibrer skjermen din med utstyr eller juster manuellt sånn at det ligner printet mest mulig.

Da får du en større mulighet til å få gode resultater på bildene dine!"