Hjelpvideo:

Gå til "Photoprint" i menyen
Hvis du vil gå direkte til bildeopplasting klikker du på "Laste opp bilder".

Vil du først velge metode for priskalkulering, klikker du lenger ned på "start design" under en av de papirtyper som du finner beskrevet der (spiller ingen rolle hvilken du klikker på, du kommer uansett til siden for å velge priskalkyl. "Liste A er dine bruttopriser exkl eventuelle rabatter. De andre listene viser priser med påslag, 1,5, 2, 2,5 etc... ganger bruttoprisene i "Liste A"

Neste steg er å laste opp bilder.

Deretter kommer du til denne vyen.