Her kan du enkelt beregne priser på print uten rammer eller andre veggprodukter.
Dette dokumentet inneholder også kalkulator for innrammet print. Velg nederst i dokumentet hvilken modell du ønsker å bruke.

Husk på at dette dokumentet er åpent for alle online. Det betyr at flere kan bruke dokumentet samtidig.
Du vil se små markeringer hvis flere er online.
Du kan også velge å lagre dokumentet lokalt på din datamaskin. (husk å se etter oppdateringer.)

Link til dokumentet
framed-print_Photo-print_2023-V1.xlsx